logo songteksten.net

Broederliefde stoot Ariana Grande weer van top

AMSTELVEEN - Ariana Grande heeft maar een week kunnen genieten van de nummer 1-notering in de Nederlandse Album Top 100. We moeten door van Broederliefde, dat al eens vier weken aan kop ging pakte de toppositie deze week terug van de zangeres. Grandes plaat Sweetener, die vorige week nieuw binnenkwam op de hoogste positie, zakte naar de tweede positie.

Grande bereikte in mei 2016 ook de eerste plaats met Dangerous Woman. Dat album hield het toen ook maar een week vol bovenaan. De Nederlandse rapper Winne met Oprecht door zee die de top 3 vorige week nog completeerde, zakte deze week weer weg uit de Top 10. Ook de Nederlandse zangeres Kovacs, die vorige week in de top 10 binnenkwam, duikelt er deze week weer uit.

In de 78e week dat Ed Sheeran al in de Top 10 staat stijgt het album ÷ [Divide] weer van 10 naar 7. Zijn vorige album X staat ook nog altijd in de lijst. In de 219e week stijgt die plaat van nummer 35 vorige week naar 33 deze week.

In de singles top 100 blijft Aya Nakamura met Djadja op 1, gevolgd door $hirak Feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex met Miljonair die net als vorige week op 2 staan.

Album Top 10 Week 35

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (2) Broederliefde - We moeten door 2

  2. (1) Ariana Grande - Sweetener

  3. (4) Drake - Scorpion

  4. (5) Soundtrack - Mamma Mia! Here We Go Again

  5. (-) BTS -

  6. (6) Travis Scott - Astroworld

  7. (10) Ed Sheeran - ÷ [Divide]

  8. (9) XXXTentaction - 17

  9. (8) Lil' Kleine - Alleen

10.(-) Toppers - Toppers In Concert 2018 - Pretty In Pink

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren