logo songteksten.net

Amerikaanse superster schittert op Tuckerville

ENSCHEDE - Ilse DeLange was maar wat trots toen ze begin augustus eindelijk bekend mocht maken dat ze een Amerikaanse superster had gestrikt voor haar Tuckerville. Zaterdag is het zo ver, rond 17.15 uur beklimt Carrie Underwood het podium in recreatiepark Het Rutbeek, vlak bij Enschede.

"Ik ben superblij dat één van Amerika's grootste countrysterren dit jaar naar mijn eigen festival komt", jubelde Ilse op 2 augustus op social media. "Het éérste optreden ooit in Nederland van Carrie Underwood. Dit moet je zien! Nashville in Twente, yes!"

Hoewel Underwood speciaal voor Tuckerville vanuit de Verenigde Staten overkomt, is het niet de Amerikaanse die de derde editie van het festival afsluit. Die eer is aan Ilse DeLange zelf, die voor het eerst in vier jaar tijd weer solo op de planken staat. Voordat Ilse, die vrijdag na twee albums met The Common Linnets weer een soloplaat uitbracht, optreedt, is het de beurt aan onder anderen George Ezra, Tim Knol, Jaqueline Govaert en Danny Vera.

Goed weer-garantie

Ilse heeft er zin in en lijkt zelfs de weergoden te verzoeken. Voor haar Tuckerville heeft de zangeres een "gratis goed weer-garantie" afgegeven. "Vorig jaar hadden we zulk prachtig weer, dat willen we natuurlijk dit jaar weer", zei ze vorige week in een Instagramvideo. "Dus daar hebben we wat op bedacht. Een mooi weer garantie. Kun je gewoon gratis bestellen bij een kaartje, super simpel." De Twentse lijkt geluk te hebben; in Enschede blijft het zaterdag waarschijnlijk droog. Een verwachte temperatuur van 20 graden, zon en een beetje bewolking zorgen voor een mooie nazomerdag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren