logo songteksten.net

Lange Frans kiest voor vaste basis met huwelijk

(Novum) - Lange Frans neemt zijn huwelijk uiterst serieus. De 30-jarige rapper heeft naar eigen zeggen flink de bloemetjes buiten gezet toen hij net bekend werd, maar gaat nu voor een vaste basis.

"We zaten de hele week met een stel gasten in een auto op weg naar optredens", vertelt de rapper in het AD. "Natuurlijk ga je dan buiten spelen", waarmee hij doelt op het niet hebben van een vaste relatie. "Sommige mensen in de entertainmentindustrie gaan daar eeuwig mee door. Prima, ieder zijn ding, maar persoonlijk vind ik dat die levensstijl zo eind twintig moet ophouden. Ik heb nu gekozen voor een gezin."

Frans trouwde in 2008 met Daniƫlle, een jaar na hun eerste ontmoeting. Het stel kreeg dat jaar zoontje Willem en verwacht in oktober een tweede spruit. "Wat zou je wachten als het goed voelt", vindt de rapper. "Wij hebben al dingen meegemaakt voor een eeuw. Eigenlijk zijn we allebei al tachtig. En het is niet zo dat niks meer kan met een kind erbij."

Daniƫlle werkte een tijdje als manager voor haar man, maar heeft dat opgegeven na zakelijke problemen van de rapper. "Toen Frans vorig jaar een moeilijke periode doormaakte, vond ik het moeilijk om zo persoonlijk betrokken te zijn. Ik was blij dat ik het uit handen kon geven en wij op de resetknop konden drukken om weer als man en vrouw te leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren