logo songteksten.net

'Vrouw Schwarzenegger lekte naar media'

(Novum) - Arnold Schwarzenegger zou het bestaan van zijn bastaardzoon niet zomaar hebben opgebiecht in de media. Maria Shriver, de vrouw van de acteur, besloot in haar woede de details van hun breuk zelf naar buiten te brengen. Dit beweren althans ingewijden tegenover de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

De 55-jarige Shriver zou hysterisch geweest zijn over het buitenechtelijke avontuur van haar man met een huishoudster, bij wie hij een zoon bleek te hebben verwekt. Daarom wilde ze een persconferentie houden over het doen en laten van Schwarzenegger. Dit deed de bedrogen vrouw uiteindelijk niet, maar ze bedacht samen met haar vrienden een plan om het verhaal te lekken aan een aantal Amerikaanse media.

Ingewijden vertellen dat Shriver niet in januari, maar pas eind april of begin mei achter het bestaan van het kind kwam. Wel zou ze al twee jaar twijfelen aan haar huwelijk met de 63-jarige ex-gouverneur. Schwarzenegger weet volgens de bronnen dat zijn vrouw de details van het schandaal heeft gelekt en is hier erg verdrietig over.

Shriver heeft inmiddels de hulp ingeroepen van een advocate om een scheiding te regelen, meldt The New York Post. Deze breuk kan de boeken ingaan als de duurste ooit. Het vermogen van de acteur en zijn vrouw wordt geschat op een bedrag tussen de tweehonderd en vierhonderd miljoen dollar. Er bestaat een mogelijkheid dat Shriver de helft van het bedrag opstrijkt. Een woordvoerder van Schwarzenegger wilde geen commentaar geven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren