logo songteksten.net

John Williams hoeft niet te vechten voor relatie

(Novum) - John Williams hoeft naar eigen zeggen weinig moeite te doen voor zijn relatie. De presentator, die al dertien jaar samen is met Priscilla, prijst zichzelf daarom gelukkig.

"Samen blijven gaat heel gemakkelijk", vertelt John aan Grazia. "Ik heb wat dat betreft echt geluk gehad, maar natuurlijk moet ik af en toe vechten om het leuk te houden. Ik hoor wel eens zeggen dat we tegenwoordig te snel opgeven omdat er zoveel verleidingen zijn en omdat het eisenpakket waaraan een partner moet voldoen, is uitgebreid. Daar ben ik het mee eens, maar als de liefde op is, is het op."

Hoewel John erg blij is met zijn vriendin, sluit hij niet uit dat hij ooit een slippertje zou maken. "Ik ben ook maar een mens. Maar ik ben blij met mijn leven en de relatie die ik heb. Ik heb heel wat te verliezen en dat wil ik niet."

De 41-jarige presentator, die werd opgevoed door zijn oma, kwam er op latere leeftijd achter dat hij nog graag een kind wil. "Lange tijd wist ik niet of ik wel zin had in de verantwoordelijkheid voor een kind en of ik het wel aankon. Maar het is tijd dat het jongetje volwassen wordt."

Williams, die nog kinderloos is, denkt dat zijn onzekerheid voortkwam uit het feit dat hij niet uit een standaard gezin komt. Zijn moeder kreeg hem op 16-jarige leeftijd en vertrok daarna naar de stad om te studeren. "Ik wilde geen vader worden die zijn kind op verschillende plekken onderbrengt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren