logo songteksten.net

Dries Roelvink: ik kan de Toppers aan

(Novum) - Dries Roelvink vindt het onzin dat hij te beperkt zou zijn om een plaatsje bij de Toppers te veroveren. De 52-jarige volkszanger werd dinsdagochtend door manager Benno de Leeuw 'kansloos' genoemd.

"Te beperkt? Ik kan me niet voorstellen dat ze iets in hun repertoire hebben dat ik niet heb. Of dat Gordon iets kan zingen dat ik niet kan zingen", vertelt Roelvink aan Novum Nieuws. "De liedjes van de Toppers zijn ook niet gek moeilijk. Ik kan het niet aan? Onzin, ik zing het met twee vingers in mijn neus mee."

Roelvink ziet de concerten van de Toppers als een 'geweldig feest' waarbij juist iedereen kan meezingen. "Het is simpel gezellig. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik alsnog mee zou doen als het me gevraagd werd voor een volgend seizoen", geeft de zanger toe. "Maar ik denk niet dat De Leeuw genoeg onderzoek heeft gedaan. René Froger weet wel dat ik veelzijdig genoeg ben."

De zanger begon dertig jaar geleden aan zijn carrière met Engelstalige muziek. "Als ze kijken naar wie alleen de Arena vol kan krijgen, dan snap ik het wel. De beste keuze is dan Jan Smit, maar hij heeft niet veel Engelstalig gedaan. Zo begon ik wel", zegt hij. "Maar ik ga zondag wel even kijken. Ik heb twee kaartjes gekregen omdat ik ze zoveel in de publiciteit heb gebracht."

Ook Wolter Kroes maakt volgens Toppers-manager De Leeuw geen kans. "Ik schijn niet genoeg ervaring te hebben om dat te kunnen doen", reageerde de zanger dinsdagavond in RTL Boulevard. "Benno weet ook dat ik vijf keer een Ahoy heb uitverkocht, dat ik vijf keer HMH gedaan heb en die weet wel degelijk dat ik de ervaring heb om dat te kunnen doen."

Kroes benadrukt dat hij 'nog nooit de intentie gehad' heeft om zichzelf aan te melden en sowieso nee zegt, mocht hij toch nog worden gevraagd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren