logo songteksten.net

Modemeisje Veldhuizen heeft geen tijd voor liefde

(Novum) - Josh Veldhuizen van Modemeisjes met een Missie heeft meer oog voor haar werk dan voor haar mogelijke prins op het witte paard. De 24-jarige blondine is namelijk druk bezig met de oprichting van haar modelijn Josh V.

"Normaal gesproken vind ik het heerlijk om met mannen, flirten en daten bezig te zijn, maar sinds de oprichting van Josh V ben ik alleen maar aan het werk", verklaart Veldhuizen in Grazia. Het modemeisje gooide hoge ogen bij invloedrijke mannen, maar liet ze zitten vanwege tijdgebrek. Zo bracht een kennis haar in contact met de Italiaanse cosmeticaprins Lorenzo Livio Borghese, de kleinzoon van de oprichtster van Borghese Cosmetics.

"Ik vond hem meteen zeer aantrekkelijk. Uit baldadigheid en nieuwsgierigheid stuurde ik hem een berichtje", vertelt Veldhuizen. Ze kreeg een reactie en de twee spraken af in New York, waar Borghese woont. "Ik was best zenuwachtig omdat hij me echt leuk lijkt." De tv-persoonlijkheid had uiteindelijk geen tijd en zag de date aan haar neus voorbijgaan. "Ik heb nooit meer de moeite genomen om een nieuwe afspraak met hem te maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren