logo songteksten.net

Actrice Estella Warren in de boeien geslagen

(Novum) - Estella Warren is maandagnacht gearresteerd, nadat ze enkele auto's had geramd. De 32-jarige actrice schopte bovendien een agent en deed een ontsnappingspoging.

Het voorval vond plaats in Los Angeles, waar een 'heel erg dronken' Warren tegen drie geparkeerde auto's reed, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Het voormalige Canadese fotomodel reed na de botsing door, maar werd niet veel later aan de kant gehaald door de politie. Ze werd in de boeien geslagen wegens rijden onder invloed, laat de politie weten.

De arrestatie verliep niet soepel. Warren verzette zich en deelde daarbij een schop uit aan een agent. Op het politiebureau wist ze zich ook nog te ontdoen van haar handboeien en door de achterdeur te ontkomen. Ze werd echter weer snel in de kraag gevat.

De actrice zit momenteel vast wegens een poging tot ontsnappen. Ze kan aanklachten van mishandeling, rijden onder invloed en doorrijden na een ongeval tegemoet zien. Haar borgsom is vastgesteld op honderdduizend dollar.

Warren was onder meer te zien in Planet of the Apes naast Mark Wahlberg en in Driven naast Sylvester Stallone. Ook speelde ze rollen in de tv-series That 70's Show en Ghost Whisperer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren