Nieuw seizoen Klem boeit miljoen kijkers

Door ANP, vrijdag 14 september 2018 07:57, views: 5, bron: ANP

HILVERSUM - De eerste aflevering van het tweede seizoen van hitserie Klem heeft donderdagavond bijna een miljoen kijkers getrokken. De BNNVARA-serie belandde daarmee in de top 5 van best bekeken programma’s van de dag, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Klem vertelt over de vriendschap tussen belastingbaas Hugo (Barry Atsma) en crimineel Marius (Jacob Derwig). Nieuwe problemen dwingen de twee families toch weer nader contact met elkaar te zoeken. Het aantal kijkers bleef achter bij de resultaten van het vorige seizoen; naar de finale van de eerste reeks keken anderhalf miljoen mensen.

In de top 5 van bestbekeken programma’s staan drie journaals: het NOS Journaal van 20.00 uur (1,59 miljoen kijkers), het RTL Nieuws van 19.30 uur (1,15 miljoen) en het NOS Journaal van 18.00 uur (1 miljoen). RTL Late Night met Twan Huys blijft onder in de top 25 hangen; de voormalige NPO-coryfee wist donderdagavond bij de commerciëlen 476.000 mensen te boeien. Dit waren er minder dan woensdag, maar meer dan dinsdag, toen Huys met 366.000 kijkers zijn eigen laagterecord verbrak.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren