‘Nederlandse muziek is slecht voor de seks’

Door ANP, vrijdag 14 september 2018 09:49, views: 5, bron: ANP

NAARDEN - Nederlanders zijn heel trots op muziek in hun moerstaal, maar niet tijdens de seks. Dat blijkt uit een onderzoek dat 100% NL vrijdag presenteerde over de actuele staat van de Nederlandse muziek.

Zeven op de acht Nederlanders zeggen trots te zijn op muziek van Nederlandse artiesten. Maar slechts 3 procent van de ondervraagden stelt ooit Nederlandstalige muziek op te hebben gezet tijdens het bedrijven van de liefde. De meeste mensen luisteren vaderlandse muziek onderweg (57 procent) of om te ontspannen na een drukke dag (47 procent).

Bijna 90 procent van de respondenten zegt blij te worden van het meezingen met Nederlandse liedjes. Een op de drie ondervraagden stelt ook op vakantie graag naar Nederlandse muziek te luisteren.

Marco Borsato is volgens het onderzoek de populairste Nederlandse artiest aller tijden. Borsato is ook de zanger met wie de meeste ondervraagden graag een avondje uit eten willen gaan. De resultaten werden vrijdag gepresenteerd in de Ochtendshow met Lars op 100% NL.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren