Travis Barker op oorlogspad na ongeluk

Door ANP, woensdag 19 september 2018 04:59, views: 8, bron: ANP

LOS ANGELES - Travis Barker is woest dat hij door het ongeluk dat hij heeft gehad niet meer in staat is om te drummen, op tournee te gaan en een normaal leven te leiden. Daarom klaagt de Blink-182-drummer een hele zwik mensen aan die daarvoor in zijn ogen verantwoordelijk zijn. Dit meldt TMZ.

In juli was Barker betrokken bij een ongeluk waarbij zijn SUV botste met een schoolbus. Dat leverde hem zoveel fysieke ellende op, dat hij last heeft van zenuwschade, infecties en pijn aan zijn aderen.

In de papieren die TMZ in handen heeft gekregen staat dat het MRI onderzoek, dat Barker in juni onderging, uitwijst dat hij verkeerd behandeld is. Wat een routine check-up had moeten zijn, liep uit op een drama. De artsen konden Travis' aderen niet vinden en prikten hem tenminste 40 keer met een vuile naald. Hierop klaagt de drummer de medisch verantwoordelijke personen aan. Daarnaast kan ook de chauffeur van de schoolbus zich opmaken voor een aanklacht. Hij sloeg linksaf waar dat niet mocht, waardoor de botsing werd veroorzaakt. Het bedrijf waar de chauffeur in dienst is wordt eveneens aangeklaagd.

Travis heeft geen bedragen naar buiten gebracht, maar het feit dat hij zijn werk niet meer kan uitoefenen wijst erop dat de drummer hoog inzet.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten