Documentaire over Glennis Grace zaterdag bij RTL

Door ANP, woensdag 19 september 2018 11:13, bron: ANP

HILVERSUM - De documentaire van Nada van Nie over Glennis Grace is zaterdagavond (22.00 uur) te zien bij RTL4. In de documentaire 'Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan' volgt Nada van Nie de zangeres naar Amerika waar ze het tot de finale schopt van America's Got Talent.

Nada van Nie volgt Glennis Grace al ruim een jaar lang op de voet. "Het is een mooie reis, ik volg haar als een vlieg op de muur. De reis begint in de Jordaan, waar ze vandaan komt", zei Nada van Nie woensdag op Radio 1.

De documentairemaakster spreekt van een bijzondere ervaring. Nada merkt dat Glennis Grace in de Verenigde Staten onder grote druk moet presteren. "Het is ontzettend knap. Ik denk dat we ontzettend trots op haar mogen zijn. Hoe zij zich handhaaft en zo sterk is en dit aandurft, dat is echt niet normaal. Ze staat onder grote druk, maar blijft er vrij cool onder."

Knap

Nada is onder de indruk van Glennis, die droomt van een carrière in Amerika. "Ze is vrij zeker van haar stem. Pas vijf minuten voordat ze op moet wordt ze zenuwachtig. Het is ongelooflijk knap."

De documentaire Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan staat al op Videoland. Maar voor de tv-uitzending wordt deze documentaire komende dagen nog geactualiseerd, met verse beelden van achter de schermen bij de finale van America's Got Talent. Vanaf zaterdag is deze geactualiseerde versie ook beschikbaar bij Videoland.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten