logo songteksten.net

Jordan Peele presentator The Twilight Zone

LOS ANGELES - Jordan Peele produceert niet alleen een nieuwe reeks van The Twilight Zone, hij gaat het programma ook presenteren. Dat heeft zender CBS donderdag bekendgemaakt.

De inmiddels legendarische serie was voor het eerst te zien tussen 1959 en 1964 en bestond uit een reeks op zichzelf staande spannende verhalen uit verschillende genres. De afleveringen hadden meestal een morele boodschap. Het programma werd bedacht door Rod Serling, die het destijds ook aan elkaar praatte.

Afgelopen zomer gaf Jordan nog aan dat hij had getwijfeld of hij een nieuwe versie van de serie wilde produceren, omdat de lat zo hoog lag. "Wat de doorslag gaf, was dat het ons een kans zou geven om Serlings missie door te zetten", zei de Get Out-regisseur in een interview met Variety. "Als we het met respect naar hem maken, kunnen we een show neerzetten die nodig is op dit moment. Want de serie is altijd een programma geweest dat ons naar onszelf doet kijken, en de samenleving een spiegel voorhoudt."

De nieuwe The Twilight Zone gaat in de VS komende winter van start. Of de serie ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren