logo songteksten.net

Kristen Bell onder vuur om wietgebruik

LOS ANGELES - Kristen Bell heeft flink wat kritiek gekregen nadat ze had verteld dat ze weleens wiet rookt in het bijzijn van haar man Dax Shepard. Hij heeft een verleden met drugs- en drankverslaving.

De The Good Place-actrice sprak over haar softdrugsgebruik in de podcast van Marc Maron. "Het stoort hem niet", zei ze over Dax. Toch spraken veel mensen op social media hun afkeur uit en wijdde praatprogramma The Talk er een een tweet aan. "Kristen Bell vapet wiet waar Dax Shepard bij is, ook al is hij afgekickt. Als jij dat was, zou je dat dan van je partner ook verwachten?"

Dax besloot zelf te reageren. "Dat zou hetzelfde zijn als wanneer je diabetes hebt en je van je partner verwacht dat hij nooit een toetje neemt. Doe normaal!"

Eerder deze maand prees Kristen Dax nog bij zijn veertienjarige jubileum zonder drank of drugs. "Ik weet hoeveel je ervan genoot te gebruiken. Ik weet hoe je er aan onderdoor ging. En ik weet, omdat ik het heb gezien, hoe hard je hebt gewerkt om er zonder te leven. Ik zal altijd versteld blijven staan van je toewijding."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren