Frenna wil megahit met Joris Rasenberg zingen

Door ANP, vrijdag 21 september 2018 18:43, views: 12, bron: ANP

HILVERSUM - Rapper Frenna wil zijn hit Verleden Tijd, die hij maakte met Lil' Kleine, graag eens samen opvoeren met de zanger van Abel, Joris Rasenberg. "Dat zou alles voor me betekenen", zegt Frenna in gesprek met Radio 538.

Frenna gebruikte de nederklassieker Onderweg van Abel als basis voor Verleden Tijd. Hun hits samen live zingen zou het helemaal afmaken, aldus de rapper. "Dan kan ik ook gelijk met pensioen, dat zou echt het mooiste ooit zijn."

De twee ontmoetten elkaar vorige week al, toen Joris hem een gouden plaat overhandigde voor Verleden Tijd. "Hij vond me echt een aardige gozer, want hij had verwacht dat ik sterallures zou hebben", zegt Frenna over de ontmoeting. "Hij noemde me een topmens, en dat heb ik toen ook tegen hem gezegd."

De cover, die bij de release records brak op Spotify, kwam tot stand mede dankzij Ronnie Flex. Zijn versie van Omarm van BLØF gaf hem het laatste zetje om zijn herinterpretatie van Abels Onderweg uit te brengen. "Ronnie heeft mij eraan herinnerd dat ik dit wilde doen. En dat het nu tijd was."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren