logo songteksten.net

Sylvie noemt Sabia en Touriya 'intens slecht'

AMSTERDAM - Sylvie Meis voelt zich intens gekwetst door haar voormalige vriendinnen Sabia Engizek en Touriya Haoud, die onlangs hardop betwijfelden of de Nederlandse presentatrice, model en actrice wel borstkanker heeft gehad. Tegenover RTL Boulevard laat ze weten dat ze tot op het bot getergd is.

"Er is zo'n immense grens overschreden en er is zo veel intense slechtheid getoond door bepaalde mensen. Ik kan nu alleen maar mezelf weer oprapen en het verdriet proberen te verwerken", zegt Sylvie, die een team van advocaten heeft ingeschakeld om "het verder op te lossen". Ze klaagt zowel Sabia als Touriya aan en ook ProSieben kan een dagvaarding verwachten omdat Sabia haar uitspraken in een programma van de Duitse zender deed.

"Ik wil gewoon genieten van het leven. Ik heb hard gevochten om überhaupt te leven", gaat Sylvie verder. Ze hoopt op een fikse schadevergoeding als de zaken voor de rechter komen. "Hopelijk kan daar een mooie som geld uit komen", zegt het model, die het geld daarna wil overmaken aan de stichting DKMS Life, waar ze beschermvrouw van is. "Dat is alles wat ik hoop, dat er daarmee nog iets goeds voort kan komen uit zo veel slechtheid."

Sylvie, die in Duitsland woont, was vrijdag in Nederland voor de première van Elvy's Wereld, waarin ze een rol speelt. Het is haar eerste acteerklus sinds ze tussen 2002 en 2004 in de tv-serie Costa! speelde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren