Kaarten Jochem Myjer razendsnel uitverkocht

Door ANP, zaterdag 22 september 2018 14:01, views: 9, bron: ANP

DEN HAAG - De 50.000 kaarten voor de shows van Jochem Myjer in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam waren zaterdag binnen enkele uren uitverkocht. De 36 aanvullende shows op de populaire tournee Adem in, Adem uit beginnen volgend jaar pas, maar de vraag naar kaarten was zo groot dat toch een groot aantal mensen buiten de boot viel. Voor Myjer is het een mijlpaal: nog nooit heeft hij zo lang opeenvolgend gespeeld in Carré, een beslissing die hij nam om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om een show te bezoeken. Manager Robert-Jan Veen: "Dit heeft alle verwachtingen overtroffen."

Op sociale media was er veel ophef over de lange wachtrij en het snelle uitverkopen van zo'n grote hoeveelheid kaarten. Volgens Veen lag het niet aan het systeem, maar aan de gigantische vraag naar kaarten. Volgens hem waren er om 10 uur 55.000 mensen ingelogd om de 50.000 kaarten te bemachtigen. "In 3 uur tijd waren al die 50.000 kaarten op," vertelt Veen. Er is toen nog besloten om plekken met beperkt zicht vrij te maken voor verkoop. Maar toch heeft een groot aantal mensen geen kaarten weten te bemachtigen, gewoonweg omdat er te veel vraag was.

Voor de mensen die er deze keer niet bij kunnen zijn, is er hoop. Volgens Veen is Myjer in gesprek met Carré om nog meer shows te spelen. Dat gebeurt niet op korte termijn, door de volle agenda van Carré, maar de mogelijkheid is er.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten