logo songteksten.net

Becker vergeet scheiding op Oktoberfest

MÜNCHEN - De scheiding van zijn vrouw Lilly is Boris Becker niet in de koude kleren gaan zitten. De Duitser hoorde eerder deze week dat zijn zoon Amadeus aan de Nederlandse wordt toegewezen. Zij mag bepalen waar de 8-jarige jongen gaat wonen, maar deelt nog wel het voogdijschap met de vroegere tennisheld. Om een beetje stoom af te blazen, reisde Becker af naar München om daar het Oktoberfest bij te wonen. Dit meldt The Daily Star.

De Duitser vermaakte zich opperbest en nuttigde de nodige biertjes. Hij plaatste afgelopen week een bericht op sociale media, waarin hij zijn gevoel op heldere wijze uitte."Er komt een moment in je leven dat je gewoon wegloopt van alle drama en de mensen die dat creëren."

Volgens Becker's advocaat is de scheiding van Lilly, ook wel Sharlely Kerssenberg, 'vriendschappelijk'. Tijdens première van Flashdance in Hamburg vorige week liet Lilly weten: "„Het gaat goed met Amadeus en mij. Het hoort nou eenmaal bij het leven, maar nu moeten we even op adem komen. Het was niet makkelijk. Je doet een belofte en denkt dat het voor altijd is, maar dan blijkt het toch niet te werken.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren