Hoogendijk en Sauerbreij in musical Soof

Door ANP, maandag 24 september 2018 12:23, views: 10, bron: ANP

AMSTERDAM - Voetbalsters Anouk Hoogendijk en Dominique Bloodworth, snowboardster Nicolien Sauerbreij, schaatster Annette Gerritsen en volleybalster Manon Flier zijn dit najaar te zien in het theater. Ze hebben een rolletje in Soof de musical, zo bleek maandag bij de eerste repetitiedag van de cast.

De sporters nemen in een aantal voorstellingen de rol op zich van de sportster op wie de man van Soof verliefd wordt. Eerder werd al bekend dat ook voormalig wielrenster Leontien van Moorsel haar opwachting maakt. Zij zal het grootste deel van de voorstellingen te zien zijn.

De musical, over een chaotische moeder en cateraar met een problematisch huwelijk, is gebaseerd op de eerste succesvolle film Soof uit 2013 met Lies Visschedijk in de hoofdrol. De titelrol wordt vertolkt door Maike Boerdam, Noël van Santen speelt Kasper. Andere rollen zijn voor Juul Vrijdag, Winston Post en Julia Nauta. Bijzonder aan de voorstelling is het decor. Een deel van het publiek neemt daadwerkelijk plaats in de keuken van Soof.

Soof de musical gaat op 18 november in première in Breda en is daarna in het hele land te zien.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren