logo songteksten.net

Caro Emerald genoot van verplichte rustperiode

(Novum) - De verplichte rustperiode die Caro Emerald moest nemen in verband met stemproblemen was voor de zangeres niet bepaald een straf. "Ik kon even lekker relaxen", vertelt de 30-jarige aan De Telegraaf. "Het was best fijn om even bij te komen en mijn vrienden vaker te zien."

Caro Emerald moest in januari onder het mes wegens een poliep op haar stembanden. De zangeres werkt nog aan haar stem, maar begint weer met optreden. "De klank is een stuk voller dan eerst", concludeert Caro nu ze geen stemproblemen meer heeft. "Nog steeds ben ik hard aan het trainen om de stemconditie weer op het oude niveau te krijgen."

Tijdens de verplichte stemrust kreeg Emerald een openbaring. "Vlak na de operatie mocht ik natuurlijk niet praten. Moeilijk, maar ook verrassend relaxed. Nooit geweten dat praten zo veel energie kost, ik hield ineens enorm veel energie over."

Toen Caro thuis zat, realiseerde ze zich hoe hard ze heeft gewerkt. "De afgelopen twee jaren zijn zo'n enorme rollercoaster geweest." Toch is de Amsterdamse niet van plan het rustiger aan te gaan doen. "Ik heb het idee dat ik vanaf mijn debuutsingle Back it Up in de lift zit, die nog steeds hoger en hoger gaat."

Grote dromen heeft de 30-jarige dan ook. "Ik wil graag zingen met Tony Bennett, Robbie Williams of Adele. Dat lijkt me echt geweldig. Maar ik heb tegelijkertijd het idee dat ik pas net begin. Ik ben voor mijn gevoel echt nog een groentje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren