Cosby-acteur doneert gift van Nicki Minaj

Door ANP, woensdag 26 september 2018 04:19, views: 18, bron: ANP

LOS ANGELES - Nicki Minaj heeft 25.000 dollar overgemaakt aan acteur Geoffrey Owens, die Elvin speelde in The Cosby Show. De 57-jarige werd onlangs op sociale media belachelijk gemaakt nadat hij gefotografeerd was tijdens zijn werk in een supermarkt.

Veel Hollywoodsterren kwamen op voor Geoffrey. Een aantal van hen deelde verhalen over baantjes die zij hebben aangenomen om het hoofd boven water te houden in tijden waarin de rollen niet voor het oprapen lagen. Ook Nicki stak Geoffrey een hart onder de riem en verklaarde in een radioshow dat ze van plan was 25.000 dollar aan hem over te maken.

Die cheque kwam volgens TMZ deze week binnen bij de Cosby-acteur. Hij gebruikte het geld echter niet voor zichzelf, maar doneerde het aan The Actor's Fund, een organisatie die financiƫle steun biedt en zaken als verzekeringen regelt voor acteurs die het financieel moeilijk hebben.

Geoffrey doneerde het geld ter nagedachtenis aan Earle Hyman, die de vader van Cliff Huxtable speelde in The Cosby Show. "Hij heeft zijn laatste jaren doorgebracht in The Actor's Home, waar hij ook is gestorven", aldus Geoffrey over de seniorenfaciliteit van de instelling. "Ik ben Nicki Minaj extreem dankbaar dat zij acteurs in moeilijke tijden helpt hun dromen na te jagen."

Nicki reageerde positief op de donatie van de Cosby-acteur. "Ik ben blij dat ik kan bijdragen aan dit goede doel", liet ze weten aan TMZ. "Ik wens Geoffrey heel veel succes en wil dat hij weet hoe geliefd hij is."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten