logo songteksten.net

Christina Curry vindt perfecte joodse muzikant

(Novum) - Christina Curry heeft weer een jongen aan de haak geslagen. De dochter van Adam Curry en Patricia Paay schrijft in haar column voor Hitkrant dat ze op kosten van 'een boy' naar Londen vliegt. "Een boy betaalt mijn ticket, dus ik denk dat dit het einde van mijn single days is."

Curry's vlam, wiens naam nog even een geheim blijft, is volgens Christina een perfecte combinatie. "Ik ben ongeveer twee jaar single geweest en in die tijd heb ik besloten dat joodse mensen en muzikanten mijn sterke kant zijn. Dus ik heb die twee maar gecombineerd: joods + muzikant = the winner."

Christina schrijft verder dat ze oververmoeid is omdat ze nachtenlang wakker ligt. Volgens Curry komt dat echter niet door haar nieuwe liefde, maar door een nieuw project. "Ik denk dat ik gewoon zo overenthousiast ben over mijn nieuwe project dat ik van de zenuwen niet kan slapen."

Dat komt niet goed uit nu de 20-jarige naar haar nieuwe vlam vliegt. "Ik hoop dat ik eindelijk van die donkere kringen onder mijn ogen af ben, waar iedereen altijd iets over zegt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren