logo songteksten.net

Lange Frans vaarde wel bij ophef rond vrouw

(Novum) - Lange Frans ziet ook de positieve kant van alle ophef rondom zijn echtgenote. Daniëlle van Aalderen werd in oktober gearresteerd omdat ze met een vuurwapen op pad was naar Frans' vroegere rapmaatje Baas B. "Alle ophef heeft ertoe geleid dat ik nu zo veel succes heb", vertelt Lange Frans in een interview met Viva.

"Vorig jaar hadden we al die toestanden. Dan kun je daarop gaan reageren, boos worden en alles uitleggen, maar je kunt ook zeggen: kijk eens hoe geweldig mijn nieuwe plaat het na al die ophef heeft gedaan", legt de rapper uit. "Want zo is het wel, die plaat loopt goed."

Toch haalt Frans liever de media met zijn muziek of presentatieklussen. "Ik wil niet zeggen dat je al die onrust moet creëren om je creatieve werk te laten renderen, maar alle ophef heeft er wel toe geleid dat ik nu zo veel succes heb." De rapper is al lang blij dat hij media-aandacht krijgt. "Zolang ik een publiek figuur ben, moet ik dankbaar zijn dat ik een podium krijg."

Problemen met alle aandacht voor zijn privéleven heeft Frans dan ook niet. "Ik word er niet gek van dat ik elke dag met mijn naam op internet sta. Of in de krant of waar dan ook. Sterker nog: ik heb het nodig."

De rapper legt uit dat hij de aandacht nodig heeft om zijn cd's aan de man te brengen. "Je moet jezelf in de markt zetten, je moet naar buiten treden. Als ik fluitend tweehonderdduizend cd's verkocht, zou je me nooit in de media zien. Echt niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren