logo songteksten.net

Califorië onderzoekt affaire Schwarzenegger

(Novum) - De minister van Justitie van Californië gaat een onderzoek instellen naar de beschuldigingen aan het adres van voormalig gouverneur Arnold Schwarzenegger. De filmster zou belastinggeld hebben misbruikt om buitenechtelijke affaires te verbloemen.

De minister van Justitie, die ook verantwoordelijk is voor het Openbaar Ministerie, laat een inventarisatie maken van het dubbelleven van Schwarzenegger, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. De Republikeinse ex-gouverneur zou tijdens zijn seksuele escapades in hotelkamers bewaakt worden door zijn officiële beveiligers.

De hoofdbewaker van het chique hotel Sacramento Hyatt Regency zei deze week tegen het roddelblad National Enquirer dat hij vaak met officiële bewaking en schaars geklede dames naar het hotel kwam.

Schwarzenegger maakte twee weken geleden bekend een 13-jarige zoon te hebben met zijn huishoudster Mildred 'Patty' Baena. Toen Schwarzenegger het nieuws opbiechtte aan Maria Shriver met wie hij 25 jaar getrouwd was, pakte zij meteen haar koffers. De schuinsmarcheerder had diverse filmprojecten in het verschiet, maar heeft de plannen voor zijn comeback in de ijskast gezet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren