logo songteksten.net

Show verplaatst door stemproblemen Ruth Jacott

(Novum) - De voorstelling van Ruth Jacott op donderdagavond in Haarlem is geannuleerd. De 50-jarige zangeres kampt met lichte stemproblemen door overbelasting van haar stem. "De tweede helft van de show is heel heftig en dat zou vandaag echt niet zijn gelukt", vertelde Jacott in RTL Boulevard.

"Vanmorgen had je me ook echt niet willen horen. Ik was alleen maar bezig met zout water, gorgelen en honing om die stem maar goed te krijgen. Hopelijk kan ik morgen in Zutphen optreden, maar Haarlem was echt niet gelukt. Ik ben iets te enthousiast geweest en heb mijn stem overbelast."

Jacott staat vrijdag in principe op de planken in Zutphen. Die dag wordt bekeken of de zangeres voldoende is hersteld om dan te kunnen optreden. "Maar het komt echt goed, we gaan vol gas door", zegt de zangeres. Voor de show van donderdag is al een alternatieve datum bekend: 9 juni.

Eind april zegde Jacott twee concerten af in Sittard en Venray. De zangeres is bezig met een Simply The Best-toer, waarbij ze een ode brengt aan haar heldinnen uit de soulmuziek, onder wie Aretha Franklin en Tina Turner.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren