logo songteksten.net

Kelly Pfaff treedt uit schaduw vader

(Novum) - Kelly Pfaff is blij dat ze uit de schaduw van haar bekende vader en man kan treden. De presentatrice, die sinds kort aan de slag is als dj, had naar eigen zeggen moeite haar identiteit te laten zien.

"Ik ben natuurlijk ontzettend trots op mijn vader en zijn bekendheid in binnen- en buitenland, maar soms is het ook wel moeilijk", vertelt de dochter van de Belgische oud-keeper Jean-Marie Pfaff aan Flair. Kelly is regelmatig te zien in de realityserie De Pfaffs, die wordt uitgezonden sinds 2002.

"Ik word altijd gezien als de dochter van Jean-Marie. Later maakte is het mezelf ook niet makkelijk door te trouwen met een bekende Belg, Sam Gooris, die al sinds zijn zeventiende een zangcarrière heeft in België."

Kelly is sinds kort aan de slag als dj. "Dat is hartstikke leuk om te doen, ik sta elk weekend ergens anders. En ik vind het ook vooral fijn om nu eens door het leven te gaan als dj Kelly", legt ze uit. "Niet als de dochter van, de moeder van of de vrouw van. Maar gewoon eindelijk als mezelf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren