logo songteksten.net

Drugsvrije Courtney Love stortte zich op seks

(Novum) - De drugsverslaving van Courtney Love heeft haar seksleven lamgelegd. "Als ik drugs gebruikt had, voelde ik me een soort non, een aseksueel persoon", zegt de zangeres in een interview met The Fix, een Amerikaanse website over verslaving. "Toen ik stopte met drugs ben ik gaan neuken als een konijn."

De weduwe van Kurt Cobain onthult dat ze in haar verslaafde jaren drugs kreeg van actrice Winona Ryder en komiek Andy Dick. De zangeres was jarenlang verslaafd aan allerlei drugs als heroïne, cocaïne en MDMA. "Ik leefde celibatair", vertelt de 47-jarige Love. "Ik wilde twee geen seks te hebben, maar dat werden drie jaar, acht maanden en zes dagen."

De Hole-zangeres is een veeleisende sekspartner en vindt seks overgewaardeerd. "De meeste mannen met wie ik naar bed ga zijn acteurs, muzikanten en regisseurs", vertelt de zangeres. "Maar de meesten bleken waardeloze minnaars."

Tegenwoordig beleeft de zangeres haar hoogtepunten voornamelijk met miljonairs. Haar lievelingsboek is The Official Filthy Rich Handbook. "Dat bestudeer ik alsof het de Talmoed is." De voormalige losbol vindt zichzelf wel een aanwinst voor rijke mannen. "Ik ben altijd een geweldig vriendinnetje geweest."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren