logo songteksten.net

'Beademing Jeff Conaway stopgezet'

(Novum) - De familie van Jeff Conaway heeft besloten de acteur los te koppelen van de beademingsapparatuur. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. De 60-jarige acteur lag al ruim twee weken in het ziekenhuis nadat hij een overdosis verdovende middelen had genomen.

"Dokters hebben de familie laten weten dat Jeff geen hersenactiviteit meer heeft vertoond sinds hij in het ziekenhuis ligt", vertelt een bron. "De voedingssonde is al verwijderd. Het ademhalingsapparaat wordt later vandaag weggehaald."

Volgens de ingewijde lijdt Conaway, die sinds zijn opname in coma wordt gehouden, geen pijn en worden er geen maatregelen genomen om hem weer tot leven te wekken als de apparaten zijn stopgezet. "Hij is al die tijd bewusteloos geweest en heeft geen idee wat er aan de hand is."

Jeff Conaway werd bekend met Grease en de televisieserie Taxi. De acteur kampt sinds zijn zeventiende met verschillende verslavingen. Hij zou onlangs vanwege rugproblemen een combinatie van pijnstillers en andere medicijnen hebben ingenomen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren