logo songteksten.net

Martijn Krabbé werkt volledig mee aan onderzoek

(Novum) - Martijn Krabbé werkt volledig mee aan het politieonderzoek in de zaak waarin hij wordt verdacht van verkrachting van zijn ex Tessa van Leijenhorst. Krabbé zou zich aan haar hebben vergrepen na een uit de hand gelopen ruzie bij haar thuis. De presentator en zijn advocaat maken zich echter geen zorgen.

Er zou inmiddels dna-onderzoek hebben plaatsgevonden in haar huis. "Het feit dat er een dna-onderzoek heeft plaatsgevonden heeft totaal geen nieuwswaarde. Dat is namelijk in dergelijke justitiële onderzoeken heel gebruikelijk", beweert de advocaat van de presentator, Stefan Kalff, in De Telegraaf.

Volgens Kalff heeft Krabbé nooit ontkend dat hij bij haar op bezoek is geweest. "We hebben het hier niet over Dominique Strauss-Kahn, waarbij een van de partijen alles ontkent. Martijn werkt ook volledig mee aan het onderzoek."

Tessa van Leijenhorst beschuldigt de presentator van verkrachting, of een poging tot verkrachting, en mishandeling. Krabbé beweert op zijn beurt dat zij hem juist aanviel tijdens een ruzie. Ook Krabbé heeft aangifte gedaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren