logo songteksten.net

Ook Peter Beense en René Schuurmans bij Toppers

(Novum) - Volkszangers Peter Beense en René Schuurmans vermaken het publiek tijdens de pauze van de Toppers-concerten. Wanneer het glitterviertal even niet op het podium staat, zorgen de Amsterdammer en de Brabander ervoor dat het feest onverminderd doorgaat.

Toppers-manager Benno de Leeuw is blij met de toevoeging van de twee 'artiesten van het volk'. Eerder deze week zou hij nog hebben gezegd dat volkszangers als Wolter Kroes en Dries Roelvink kansloos zijn om de vertrekkende Topper Gordon te vervangen.

"Het verhaal dat eergisteren werd gepubliceerd is ernstig uit zijn verband getrokken. Van enige minachting naar volks repertoire is ook absoluut geen sprake", laat De Leeuw weten. "We geven nu ook weer twee 'artiesten van het volk' een kans om als pauze­act bij ons op te treden."

Toppers in Concert 2011 vindt vrijdag, zaterdag en zondag plaats in de Amsterdam Arena. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom moeten het na de reeks stellen zonder Gordon, die zich op andere projecten gaat richten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren