logo songteksten.net

Philippe Geubels zoekt artsen in RTL-publiek

HILVERSUM - Philippe Geubels kan zijn hobby over een paar maanden eindelijk ten tonele voeren. Onder leiding van de Vlaamse stand-upcomedian buigen bekende Nederlanders zich in de nieuwe RTL-quiz 'Is er een dokter in de zaal?' over uiteenlopende gezondheidsvragen. De gezondheidsquiz is vanaf het voorjaar op de buis, maakte RTL maandag bekend.

"Iedereen weet al dat Philippe veel talent heeft, maar weinigen weten dat hij ook een wandelende medische encyclopedie is", aldus Ellen Meijerse van RTL. De comedian schijnt bijsluiters van medicijnen te verslinden en zich graag te verdiepen in de nieuwste healthy-ontwikkelingen. "We zijn blij met deze samenwerking waar Philippe een Nederlandse versie van de nieuwe Vlaamse quiz 'Is er een dokter in de zaal?' voor RTL gaat maken met Nederlandse panelleden."

Mochten de panelleden een gezondheidskwestie niet zelf kunnen op lossen, dan kunnen ze het publiek om hulp vragen met de bekende vraag: is er een dokter in de zaal? De quiz wordt in samenwerking met de VRT gemaakt en is straks te zien op zowel RTL 4 als de Vlaamse zender Eén.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren