logo songteksten.net

Dennis van der Geest haalt kijkcijfer-top 25

HILVERSUM - De eerste aflevering van het programma Burgemeester Undercover van presentator Dennis van der Geest op SBS 6 heeft dinsdagavond de kijkcijfer-top 25 gehaald. Er keken 556.000 mensen naar het programma waarin een burgemeester incognito een kijkje neemt in zijn of haar eigen gemeente. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

Het succes staat in contrast met het lot dat het vorige programma van Van der Geest beschoren was. Drone Masters werd door SBS verbannen naar een laat tijdstip vanwege de tegenvallende resultaten. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het programma Volle Zalen met Cornald Maas op NPO2 haalde de kijkcijfer-top 25 niet. Met 341.000 kijkers boekte Maas niet zulke goede resultaten als met de eerste reeks, die gemiddeld meer dan 400.000 mensen wist te boeien. Maas stelde eerder dat hij wilde stoppen met de show vanwege de invloed die de netmanager op Volle Zalen uitoefende.

De best bekeken programma’s waren dinsdagavond het 8 Uur Journaal (1,87 miljoen kijkers), De Rijdende Rechter (1,27 miljoen) en Opsporing Verzocht (1,26 miljoen).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren