logo songteksten.net

Anouk verslaat Lady Gaga in hitlijsten

(Novum) - Anouk heeft de toppositie weten te behalen in de Album Top 100 met haar nieuwe plaat To Get Her Together. De zangeres wint met de liedjes over haar ex-vriend Unorthodox van onder anderen Lady Gaga, die het niet verder wist te schoppen dan de vijfde plaats.

In de Verenigde Staten gaan de cd's van Lady Gaga als warme broodjes over de toonbank. De verwachting is dat ze daar de hitlijsten wel aanvoert. Het album Born this Way van de excentrieke zangeres zorgde voor veel opschudding vanwege een aantal controversiƫle singles, waaronder Judas. Webwinkel Amazon crashte maandag doordat de zangeres haar album voor 99 dollarcent aanbood en vele fans hier gretig gebruik van maakten.

Glennis Grace ziet deze week een stijging in de verkoop van haar plaat. De zangeres, die vrijdag, zaterdag en zondag met de Toppers op het podium staat, stijgt van de 43e positie naar de tweede plaats met One Night Only. Ook haar nummer Afscheid kruipt een plekje omhoog in de Single Top 100 en staat daarmee op de tweede plek. De Volumia-cover was de eerste nummer 1-hit van Grace. De Amerikaanse Alexis Jordan prijkt met haar nummer Happiness nog altijd op de eerste plaats.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren