logo songteksten.net

'Cheryl Cole krijgt volle mep voor X Factor'

(Novum) - Cheryl Cole krijgt ondanks haar ontslag als jurylid bij de Amerikaanse X Factor 1,2 miljoen pond. Dat verklapt een bron aan de Britse krant Daily Mail. De 27-jarige zangeres werd afgelopen week aan de kant gezet.

Volgens de bron is de 1,2 miljoen pond ook het bedrag dat Cole zou hebben ontvangen als ze tot het eind had plaatsgenomen achter de jurytafel van de talentenjacht. Het programma komt vanaf september op de buis in de Verenigde Staten. Waarschijnlijk wordt Cole vervangen door Pussycat Doll-zangeres Nicole Scherzinger.

Een vriend van Simon Cowell, die ook in de jury zit, vertelt dat de talentenscout ontdaan is door het vertrek van Cole. "Hij heeft voor haar gevochten. Het heeft hem maanden gekost om haar erbij te halen en hij voelt zich nu enorm rot. Maar uiteindelijk beslist het televisienetwerk. Zij hadden gewoon het idee dat het niet werkte."

Bij de Britse X Factor zouden ze Cheryl inmiddels smeken om terug te komen in de jury. "Het publiek houdt van haar", legt jurylid Louis Walsh uit. "Ze is briljant in de show. Ze is grappig. Ik wil haar terug. Kom alsjeblieft terug Cheryl."

Audities voor een nieuwe Britse reeks beginnen volgende week. Naar verluidt zou Cole minstens twee miljoen pond willen als ze weer meedoet. Voor eerdere series kreeg ze een miljoen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren