logo songteksten.net

Tara Reid boos omdat ze niet bij hond mag zitten

LOS ANGELES - Actrice Tara Reid is boos op medewerkers van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta. Afgelopen maandag raakte de ster uit American Pie betrokken bij een rel vlak voor het opstijgen van haar vliegtuig naar New York. Dat kwam volgens Tara omdat ze niet naast haar hond mocht zitten, zo vertelde ze aan het tv-programma Extra.

Medepassagiers vertelden TMZ dat Tara op Los Angeles International Airport aan boord ging van de vlucht naar New York en vervolgens vlak voor het opstijgen woedend werd en hardop klaagde dat ze de verkeerde stoel had gekregen. In een video van TMZ is een stewardess te zien die met Tara praatte en vroeg welke bagage ze bij zich had. Dat gebeurde voordat de actrice opstond en met haar hond en meerdere tassen door het gangpad wegliep.

De 42-jarige actrice vertelde later aan TMZ dat ze van streek was toen ze erachter kwam dat ze geen stoel bij het raam had. Verder klaagde ze dat ze zich in het nauw gedreven voelde omdat de persoon voor haar zijn stoel al achterover had gezet.

Tara nam uiteindelijk een andere vlucht naar The Big Apple. Samen met haar hond.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren