Armin van Buuren ontvangt 538Dance Smash Award

Door ANP, woensdag 17 oktober 2018 17:10, views: 17, bron: ANP

AMSTERDAM - Dj Armin van Buuren heeft woensdag, op de openingsdag van het Amsterdam Dance Event, de 538Dance Smash Award ontvangen. De internationale ster kreeg het glazen beeldje uit handen van presentatoren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

De 538Dance Smash Award is een blijk van waardering die jaarlijks wordt uitgereikt aan een artiest die van grote betekenis is voor de dancemuziek. De prijs ging vorige jaar naar David Guetta.

Van Buuren is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld en met zijn programma ‘A State of Trance’ al jaren te horen op Radio 538.

ADE trapte woensdagmiddag af met onder meer een bijeenkomst waarop dj Ferry Corsten praatte over vitaliteit. Het onderwerp staat hoog op de agenda in de dancescene sinds het onverwachte overlijden van de Zweedse dj Avicii. De 28-jarige artiest maakte een einde aan zijn leven omdat hij de druk van de scene niet meer aankon. De Nederlandse dj Hardwell kondigde begin september aan dat hij voor onbepaalde tijd stopt met optreden omdat de stress hem te veel dreigde te worden.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren