logo songteksten.net

Estella Warren niet vervolgd wegens ontsnapping

(Novum) - Estella Warren wordt niet vervolgd wegens een poging tot ontsnappen. De 32-jarige actrice werd afgelopen week in Los Angeles gearresteerd, waarna ze op het politiebureau probeerde te vluchten.

Warren was in de boeien geslagen wegens rijden onder invloed. Aangekomen op het bureau wist ze zich te ontdoen van haar handboeien en door de achterdeur te ontkomen. Het voormalige fotomodel uit Canada werd echter snel weer in de kraag gevat.

Ze wordt hier niet voor vervolgd, omdat de agenten haar op het moment van vluchten nog niet hadden geregistreerd in het systeem. Daardoor deed ze officieel geen poging tot ontsnappen, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Warren kan nog wel worden aangeklaagd wegens mishandeling, rijden onder invloed en doorrijden na een ongeval.

Een beschonken Warren botste met haar wagen tegen drie geparkeerde auto's, waarna ze doorreed. Ze werd niet veel later door de politie alsnog aan de kant gezet, maar verzette zich hevig tegen de arrestatie en deelde een schop uit aan een agent.

Warren speelde onder meer in de films Planet of the Apes naast Mark Wahlberg en Driven naast Sylvester Stallone. Ook was ze te zien in de tv-series That 70's Show en Ghost Whisperer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren