Keira Knightley genoot van kusscènes

Door ANP, donderdag 18 oktober 2018 12:47, views: 14, bron: ANP

LONDEN - Keira Knightley vond het heerlijk om haar vrouwelijke collega's te zoenen op de set van haar nieuwste film Colette. "Ze waren allemaal erg kusbaar", vertelt ze aan WENN. De actrice speelt de kleurrijke schrijfster Sidonie-Gabrielle Colette.

Het was heel anders met haar collega Dominic West, omdat zijn karakter een grote snor heeft die zijn bovenlip bedekt. "Het was moeilijk om een echte kus te krijgen van Dominic vanwege die snor," legt ze uit. "Het was als het kussen van een walrus. Er was geen manier om er daadwerkelijk in te komen, dus ik kan je niet echt vertellen hoe het is om hem te kussen. Maar hij is de meest charmante man en het is duidelijk waarom Colette met hem is. Ik had geen peptalk nodig voor de kusscènes met Dominic."

Keira geeft toe dat ze niet veel aanmoediging nodig had om de raadselachtige schrijfster en performance-artiest uit te beelden. Ze tekende voor het project na een snelle lezing van het script en een gesprek met regisseur Wash Westmoreland. "Ik las het en zei meteen ja. Wash werkte op dat moment al zo'n vijftien jaar aan het project. Ik sprak ongeveer tien minuten met hem. Hij kende het onderwerp van binnen en van buiten, dus ik dacht dat ik in veilige handen was."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten