logo songteksten.net

Anouk scoort ook in moerstaal

AMSTERDAM - Anouk ziet haar Nederlandstalige album als een eenmalig project, maar dat legt haar geen windeieren. Wen d'r maar aan komt vanuit het niets binnen op de eerste plek van de Album Top 100 van deze week.

Hoewel het de eerste keer is dat Anouk de albumlijst aanvoert met een Nederlandstalige plaat, is de koppositie van de lijst bekend terrein voor de zangeres. Dertien keer eerder voerde ze de albumlijst aan, in 1997 voor het eerst met haar debuutplaat Together Alone.

Anouk blijft de concurrentie ruim voor. JoeyAK komt met zijn nieuwe plaat HHHK binnen op de tweede plek. De soundtrack van de film A Star Is Born, met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrollen, stijgt een plek en verovert de derde positie. Ook Nielson is met zijn Diamant nieuw in de top tien.

Trench van Twenty One Pilots, dat de lijst vorige week nog aanvoerde, levert acht plaatsen in. Het vierde album van de Amerikaanse band, de eerste waarmee Twenty One Pilots in ons land de nummer 1-positie bereikte, staat in de Album Top 100 van deze week op de negende plek.

Album Top 10 week 42

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (-) Anouk - Wen d'r maar aan

  2. (-) JoeyAK - HHHK

  3. (4) Lady Gaga & Bradley Cooper - Soundtrack A Star Is Born

  4. (3) Broederliefde - We moeten door 2

  5. (16) Tino Martin - Thuis komen pas de tranen

  6. (5) Kinderen voor Kinderen - Kom erbij! - 39

  7. (6) Eminem - Kamikaze

  8. (2) Kraantje Pappie - Daddy

  9. (1) Twenty One Pilots - Trench

  10. (-) Nielson - Diamant

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren