logo songteksten.net

Mark en Rámon laatste wandelduo Serious Request

HILVERSUM - Alle dj's die voor de 3FM-actie Serious Request een lange wandeltocht moeten afleggen, zijn bekend. Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen vormen samen het derde en laatste duo, zo werd maandagmiddag bekendgemaakt.

Eerder maandag werden al de namen van de eerste twee teams bekend: Sander Hoogendoorn en Eva Koreman en Rob Janssen en Jorien Renkema. Zij lopen uit verschillende uithoeken van het land naar Utrecht waar ze op de dag voor kerst moeten aankomen in TivoliVredenburg.

3FM gooit de jaarlijkse benefietactie dit jaar over een andere boeg. Zo is er dit keer geen Glazen Huis, van waaruit dj's zes dagen lang radio maken zonder te eten. In plaats daarvan trekken in de week voor de kerst drie duo's onder de noemer De Lifeline een week lang te voet door het land. Ze gaan daarbij 24 uur per dag van actie naar actie. De opbrengst gaat dit keer niet naar één maar naar drie verschillende goede doelen, wederom in samenwerking met het Rode Kruis.

Mark en Rámon, die al een duo vormen op de radio, hebben als startpunt Hengelo en leggen 169 kilometer af. Rob en Jorien beginnen in Weert en moeten 171 kilometer overbruggen en Sander en Eva vertrekken op Vlieland en hebben de meeste kilometers voor de boeg: 179. De dj's moeten onderweg zelf hun eigen onderkomen en maaltijden zien te regelen. De duo's rusten afwisselend zodat de actie 24 uur per dag door kan gaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren