Excuses Silverman na uitspraken Louis C.K.

Door ANP, dinsdag 23 oktober 2018 05:34, views: 24, bron: ANP

LOS ANGELES - Sarah Silverman heeft haar excuses aangeboden aan één van de beschuldigers van Louis C.K. Enkele uren eerder was ze in een interview open over haar band met de comedian, en liet daarbij weten dat hij toen ze jonger waren weleens in haar bijzijn masturbeerde.

"Ik ga hier spijt van krijgen", zei Sarah al in het radioprogramma van Howard Stern, voordat ze vertelde dat Louis zichzelf weleens, met haar toestemming, bevredigde waar ze bij was. "We waren alleen vrienden. Soms wilde ik het zien. Het was gaaf. En soms zei ik: nee, getver. En dan haalden we pizza."

De comédienne benadrukte dat dit niet te vergelijken was met wat de vrouwen hebben meegemaakt bij wie Louis C.K. zich ongepast heeft gedragen. "Ik praat dat niet goed, dus vat het niet zo op. Maar wij zaten in dezelfde positie, we waren gelijken."

Toch was beschuldiger Rebecca Corry boos over de uitspraken. "Om het duidelijk te maken: CK had mij ook niets te bieden, ik was ook zijn gelijke op de dag dat hij besloot me lastig te vallen", schreef ze op Twitter. "Hij nam een dag van me af waar ik jaren voor had gewerkt en heeft nog steeds geen spijt." Sarah reageerde daarop met excuses: "Het spijt me Rebecca. Dit is waarom ik me hier niet graag in meng. Ik kan geen pers doen zonder erover gevraagd te worden. Maar dat klopt: jullie waren gelijken en wat hij heeft gedaan is niet oké."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren