Vetgelukkig?! is 'wederopstanding' Patty Brard

Door ANP, dinsdag 23 oktober 2018 09:34, views: 17, bron: ANP

AMSTERDAM - Patty Brard ziet de vierdelige NTR-serie Vetgelukkig?! als haar herrijzenis. De 63-jarige presentatrice had de televisiewereld de rug toegekeerd, maar na een paar maanden rust op Ibiza staat ze toch weer voor de camera. "Dit is mijn wederopstanding", verkondigt Patty in De Telegraaf.

Patty besloot afscheid te nemen van televisie nadat ze op SBS6 werd uitgemaakt voor 'niet zo fris en fruitig meer'. Nu keert ze terug met Vetgelukkig?!, vanaf dinsdagavond op NPO 3, en is ze straks te zien in de RTL-programma's Hotter Than My Daughter en Het perfecte plaatje. Volgens Patty zijn het "de krenten in de pap" waar ze geen nee tegen kan zeggen. "Ik was bijna kwijt hoe leuk het is om samen met een ploeg iets te maken, tijd te hebben om mensen die je interviewt echt aandacht te kunnen geven. Zonder de druk van kijkcijfers."

Naar eigen zeggen krijgt Patty "de ene na de andere mooie aanbieding" nu "het label 'showmeisje' van mijn hoofd lijkt te zijn gerukt". Achteraf is Patty blij met haar aftocht bij SBS. "Ik zit op mijn knieën van dankbaarheid."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren