Popgroep Ch!pz gaat weer optreden

Door ANP, dinsdag 23 oktober 2018 13:36, views: 14, bron: ANP

AMSTERDAM - Tienerpopgroep Ch!pz maakt een comeback. Na bijna acht jaar pakken Rachel van den Hoogen, Cilla Niekoop, Peter Rost en Kevin Hellenbrand de draad weer op, zo bevestigen ze op sociale media. "Are you ready for the next adventure..? #chipzisback", schrijft het kwartet op Instagram.

Ch!pz viel eind 2010 uit elkaar toen het management geen succes meer in de groep zag, tot teleurstelling van Rachel, Cilla, Peter en Kevin. Zij wilden eigenlijk verder maar dat kon niet omdat ze de auteursrechten niet in handen hadden.

Eerder dit jaar doken al geruchten op dat Ch!pz zou werken aan een comeback. Als 1 aprilgrap werd gemeld dat ze in de Ziggo Dome zouden optreden en later was op sociale media te zien dat de vier weer herenigd waren en plannen aan het smeden waren.

Ch!pz brak in 2003 door en werd direct een groot succes. In de Nederlandse hitlijsten bereikten al hun singles de top tien en bereikten er liefst vijf de nummer 1-positie, waaronder Ch!pz In Black (Who You Gonna Call), Cowboy en 1001 Arabian Nights. Ook buiten de landsgrenzen werd de groep een succes met top 10-noteringen in heel Europa. Wereldwijd werden er meer dan drie miljoen platen verkocht.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren