logo songteksten.net

Jewel ook zonder kind al erg druk

(Novum/AP) - Zangeres Jewel en haar man Ty Murray verwachten in juli hun eerste kindje. Desondanks is ze niet van plan het de komende tijd rustiger aan te doen. De Amerikaanse komt in de herfst met een nieuw kinderalbum en is ook betrokken bij een talentenjacht voor songwriters.

De 37-jarige werd door haar zwangerschap geïnspireerd voor het album. "Het moest echt een kinderalbum zijn. Een album waar ze lekker op de maat kunnen bewegen. Maar ook met teksten waar ze wat aan hebben als ze ouder zijn. En de ouders moeten het ook leuk vinden", vertelt ze.

De talentenjacht waar Jewel aan werkt heet Platinum Hit en moet een soort Idols voor songwriters worden. Twaalf beginnende schrijvers nemen het tegen elkaar op en componeren alles, van dancenummers tot romantische ballads. "Was er maar zo'n soort programma toen ik nog jong was. Als ik had geweten dat ik liedjes kon schrijven zonder beroemd te worden, dan had ik daar zeker voor gekozen."

De singer-songwriter en haar rodeorijdende echtgenoot hebben bewust gewacht met een kindje, tot ze de tijd en ruimte hadden. "Dit is echt het perfecte moment, ook al zijn we allebei wat ouder."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren