The Situation pas in 2019 naar gevangenis

Door ANP, woensdag 24 oktober 2018 04:13, bron: ANP

NEW YORK - Mike 'The Situation' Sorrentino moet zich op 15 januari melden voor zijn gevangenisstraf van acht maanden. Het verzoek dat de Jersey Shore-ster had ingediend om de feestdagen nog met zijn familie door te brengen, is ingewilligd.

Mike werd op 5 oktober veroordeeld tot de celstraf wegens een aantal gevallen van belastingontduiking. Hij staat daarna nog twee jaar onder toezicht en kreeg 10.000 dollar boete en een werkstraf van 500 uur. Eigenlijk had hij na de uitspraak 30 tot 60 dagen om zich te melden voor zijn gevangenisstraf, maar een rechter stond toe dat hij de kerstdagen in vrijheid viert, zo laat zijn advocaat weten aan Entertainment Tonight.

Vorige maand maakte Mike bekend dat hij op 1 november gaat trouwen met zijn verloofde Lauren. "Je bent mijn alles en ik kan niet wachten je Mevrouw Situation te noemen", grapte de realityster in zijn aankondiging op Instagram.

Mike en zijn broer Marc werden in 2014 aangeklaagd voor belastingfraude. Ze zouden daardoor over een bedrag van bijna 9 miljoen dollar geen belasting hebben betaald. Marc werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren