logo songteksten.net

Britse politie zoekt Ross-lookalike voor diefstal

BLACKPOOL - De Britse politie heeft dinsdag veel opschudding veroorzaakt op sociale media door een afbeelding te plaatsen van een onbekende man die een diefstal heeft gepleegd in een restaurant in de Britse stad Blackpool. De dief lijkt als twee druppels water op Ross Geller, het door acteur David Schwimmer vertolkte personage uit de oude hitserie Friends.

De foto leidde binnen korte tijd tot een stortvloed aan reacties op Twitter, meldt BBC. Vele duizenden mensen koppelden bekende uitspraken uit de iconische serie aan de verdachte. "Is he on a break?", vroeg een van de fans die een post plaatsten zich af. Ook werd meerdere malen de titelsong van de serie aangehaald. "I don't think it's been this guy's day, his week, his month or even his year", schreef iemand.

Ook een Schots politiekorps reageerde en waarschuwde dat de man "karate heeft gestudeerd en zich heeft gespecialiseerd in de kunst van Unagi". Dit zijn twee zaken waar Ross zich in een van de latere seizoenen mee bezighoudt, tot grote hilariteit van zijn vrienden.

De politie van Blackpool reageerde enkele uren later met de mededeling dat zij bevestigd had gekregen dat David Schwimmer zich op het moment van de diefstal niet in het Verenigd Koninkrijk bevond.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren