logo songteksten.net

Zoon voor musicalactrice Wieneke Remmers

(Novum) - Wieneke Remmers is zondag bevallen van een zoon. Het is het eerste kindje de 32-jarige musicalactrice voor de 32-jarige musicalactrice.

"Het is een heel lief jongetje. Hij heet Sam en is in het ziekenhuis in Blaricum geboren", vertelt Remmers tegen RTL Boulevard. "Sam heeft zijn naam niet aan een speciale reden te danken. "We vonden de naam gewoon ontzettend mooi", zegt haar vriend Rein Kolpa.

Kolpa moest behoorlijk wat tranen laten na de bevalling. "Het moment dat hij geboren werd, heb ik een uur lang alleen maar zitten huilen", geeft hij toe. "Het was zo emotioneel, zo'n mooi moment. Hij weegt zeven pond en heeft heel lange vingertjes, hij wordt vast een pianist of zo."

De twee leerden elkaar kennen bij de musical The Sound of Music, waarin Kolpa de tegenspeler was van Remmers. De actrice keert in oktober terug als Rietje in de musical Toon. "Waar ik zin in heb is de voorstelling niet zwanger spelen, dat heb ik nog nooit gedaan", zei ze onlangs in een interview. "Ik ben benieuwd hoe dat is. En dat ik mijn jurkje straks weer aan heb zonder dikke buik."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren