logo songteksten.net

Camila en Kaley snoeren internettrollen de mond

LOS ANGELES - Zangeres Camila Cabello en actrice Kaley Cuoco hebben ieder afzonderlijk van elkaar hun volgers op sociale media de mond gesnoerd vanwege zwangerschapsgeruchten. Over de twee werd flink gediscussieerd of er misschien een kleintje op komst was, tot grote ergernis van Camila en Kaley.

De 21-jarige Camila plaatste vrijdag een foto waarop ze een hand op haar buik houdt. Veel volgers zagen dat als teken van een zwangerschap, waarop de zangeres zich genoodzaakt voelde om te reageren. "Jongens, doe niet zo gek. Ik ben op tournee in Amerika geweest en heb heerlijk gegeten, laat mij en mijn buik alleen!"

Ook Big Bang Theory-actrice Kaley kan er niet echt om lachen. Een foto afkomstig van de rode loper bij de InStyle Awards van dinsdag, waar ze volgens sommigen met een beginnend babybuikje verscheen, was de aanleiding.

Volgens de 32-jarige Kaley kan het echt niet dat mensen zomaar uit het niets vragen of je zwanger bent. Ze noemt het "lachwekkend" en "schokkend". "Ik ben niet zwanger. Het leek misschien alleen zo. Serieus, hou gewoon je mond."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren