Zoë Kravitz naakt op cover Rolling Stone

Door ANP, maandag 29 oktober 2018 03:18, views: 24, bron: ANP

LOS ANGELES - Exact 30 jaar nadat haar moeder Lisa Bonet zich naakt liet fotograferen voor het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone, is Zoë Kravitz nu in dezelfde pose naakt op de voorkant van het blad te zien. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van de actrice in vervulling. "Als ik aan dit blad denk, moet ik direct aan die shoot van mijn moeder denken, die vond ik zo fantastisch."

In mei 1988 poseerde Bonet, destijds twee maanden zwanger van Zoë, voor het magazine. "Eigenlijk is dit dus mijn tweede cover," grapte de actrice. Op de originele cover droeg Bonet een T-shirt en was ze in het blad zelf zonder shirt te zien. "Ik geloof dat ze dat wel jammer vond, omdat ze de naakte foto mooier vond. Daarom wilde ik nu heel graag de cover fotograferen die zij toen niet kreeg. Zo kan ik doen wat mijn moeder graag wilde, dat leek me cool."

Kravitz brengt ook een subtiel eerbetoon aan haar vader Lenny, door op een andere foto te poseren met een boa die van zijn moeder was. "Ik ben altijd een beetje weggebleven van wie mijn ouders zijn, omdat ik mijn eigen identiteit wilde vinden. Maar nu voelde het juist om hen te eren. Ik zit goed in mijn vel en houd van hen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren