logo songteksten.net

Beyoncé brengt eerbetoon aan Toni Braxton

NEW YORK - Voor Halloween heeft Beyoncé zich dit jaar in een wel heel bijzonder kostuum gestoken. De zangeres postte een aantal foto's op Instagram waarop ze te zien is als look-a-like van Toni Braxton, genaamd Phoni Braxton. Bey heeft een aantal foto's nagemaakt van Toni's album uit 1993 en prijst haar in de bijgaande tekst de hemel in.

"Ik stuur al mijn liefde en adoratie naar een van onze meest getalenteerde legendes. Dank je wel voor je ontelbare hits. Jouw stem, jouw, bereik, je schoonheid en je door God gegeven talent worden gekoesterd. Ik zal altijd van je houden. Happy Halloween aan mijn kings & queens", aldus Beyoncé.

Toni reageerde bijkans hysterisch via Instagram: "Phoni? Hier is helemaal niets neps aan! Hoe kun jij er beter uitzien dan ik op MIJN albumcover?! Ik vind het te gek, je bent een superster! Dank voor je liefde schat, happy Halloween!"

Beyoncé is al eens eerder in de huid van een collega-superster gekropen tijdens Halloween. In 2014 ging ze samen met haar dochter Blue Ivy verkleed als Michael en Janet Jackson.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren